Gulvbehandling

Det føles bedre når ting er rent!

En viktig forutsetning for å ha et godt renhold, ligger i selve renholdsplanen. Det er viktig at den samsvarer med det du som kunde ønsker deg av kvalitet og det vi som leverandør faktisk gir deg hver gang vi her hos deg.
For å oppnå et godt resultat tilpasser vi renholdet etter kundenes behov. Våre erfarne medarbeidere tar vare på innemiljøet ved basert på moderne metoder, utstyr og maskiner.Vi har selvsagt gode avtaler med leverandører av forbruksmateriell. Spar verdifull tid og penger, ved å la oss sørge for innkjøp av dispensere, såpe, toalettpapir, tørkepapir o.l Vi har tett oppfølging av alle våre kunder og alle kunder får en fast kontaktperson å forholde seg til. Vi skal alltid være tilgjengelige for våre kunder og ansatte for å hele tiden være tidlig ute for eventuelle forbedringer. Våre ansatte får grundig opplæring for sine ansvarsoppgaver via vår opplæringsmodell.

Motta uforpliktende tilbud på gulvbehandling!

Fyll ut kontaktskjemaet og du hører fra oss innen kort tid.
Takk! Din melding er mottatt og vi vil ta kontakt så snart som mulig.
Usjda! Her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen eller ring oss.
En ren fornøyelse

Slik funker det

steg 1
Ta kontakt med oss
Kontakt oss og vi prater om dine behov for renhold.
steg 2
Motta uforpliktende pristilbud
Vi skreddersyr et tilbud til deg ut ifra det vi har pratet om tidligere.
steg 3
Vi holder det rent hos deg
Vi kommer til dine lokaler og holder det rent etter avtale.
Vi leverer renhold som er ledende i bransjen på flere områder til bedrifter og institusjoner. Det gjenspeiles i vårt fokus på miljø, vår gode dialog med kunden, samt vår faglige tunge kompetanse.
Miljøfyrtårn-sertifisert

Living Clean er stolt av å være Miljøfyrtårn

Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårn-bedrift, som blant annet stiller krav til arbeidsmiljø, opplæring, rutiner, rengjøringsmidler og andre innkjøp. Miljøfyrtårn er en norsk, offentlig sertifiseringsordning for bedrifter og virksomheter. For å bli Miljøfyrtårn-sertifisert må man som renholdsbedrift gjennom en miljøanalyse og oppfylle strenge bransjekrav. Vi jobber systematisk med miljøtiltak, og resertifiseres hvert tredje år.