Living Clean
Snakk med oss
Hei! Hva kan vi hjelpe deg med?
Takk! Vi svarer deg på e-post så fort vi kan.
Oi! Noe gikk galt. Prøv igjen eller ring oss på 90 10 10 40
Kunder
900+
Ansatte
250+
Lokaler gjort rent
3000+

Et ærlig mål: Løfte nivået i bransjen!

I 2009 ble living clean opprettet som et enkelmannsforetak basert på tanken at bransjen trengte et kvalitetsløft. Vi er ganske sikre på at det å ha det ryddig og rent rundt seg, er en viktig faktor for trivsel og personlig fremgang, både privat og profesjonelt. I starten var kjærnevirksomheten flyttevask og hjemmevask, men vi tok all den jobb som kom i vår vei. Med noen kontrakter for det private næringsliv begynte ballen å rulle og etter 2 år i bransjen fant vi ut at det var på tide å skifte strategi.

I 2011 ble Living Clean Renhold AS opprettet for å fokusere for fullt på renholdstjenester til privat næringsliv og det offentlige. Både ledelsen og renholderne i Living Clean har bred erfaring fra sine fagområder. Vi gikk inn i bransjen med troen på at vi kan gjøre det lille ekstra – og det har vi lykkes med.

Med entusiasme, grundighet og faglig stolthet utfører Living Clean renholdstjenester av høyeste kvalitet. Strøkne lokaler og sunt inneklima er vel og bra – ”the finishing touch” skapes likevel av det daglige renholdet! Slagordet ”en ren fornøyelse” er et prinsipp vi jobber ut ifra daglig. Vi skal levere rene lokaler med minst mulig anstrengelse for våre kunder. Det er vi som skal kontakte kunden for å høre om det er tilbakemeldinger på tjenesten vi leverer. Vi skal være tilgjengelige for våre kunder til en hver tid. Kunden skal merke at vi har vært der men ikke legge merke til at vi er der.

Vår visjon og våre verdier

Living Clean renhold ønsker å bli kjent som Norges mest velrenommerte renholdsselskap. Der kundene vet de får den beste kvaliteten og den beste oppfølgingen til konkurransedyktige priser. Den viktigste delen i å oppnå dette er at vi har medarbeidere som føler seg verdifulle og driver arbeidet med verdighet. Via vår bedriftskultur skal vi gi stolte medarbeidere som føler tilhørighet og inkludering.

Våre verdier skal minne oss på at det skal være enkelt å være kunde av Living Clean. Det er VI som skal passe på at kunden er fornøyd og ikke motsatt. Slagordet ”en ren fornøyelse” skal gjenspeile kundenes inntrykk av oss. Living Clean fokuserer på kvalitet, kommunikasjon og sunn vekst – slik skal selskapet være en viktig aktør i markedet.
  • Vi skal levere en renholdstjeneste av høyeste kvalitet
  • Vi skal alltid være tilgjengelige for våre kunder og ansatte
  • Vi skal følge opp kunden slik at vi kan gi tilbakemeldinger til våre medarbeidere
  • Vi skal levere miljøbesparende tjenester
  • Kunden er vår sjef
  • Vi skal drive en lønnsom bedrift

Dette er oss!

Fra og være et lite selskap, har vi vokst til å være et selskap som kan tilby å være en total leverandør innenfor renholdstjenester for bedrifter over hele østlandet og trønderlag.
Rebecka Dahl
Salgs og markedssjef
Linn Reite
Teamleder møtebooking
Sofie Roksvåg
Møtebooker
Anette S. Sommerseth
Selger
Maria R. Nilsen
Møtebooker
Kim G. Larsen
Key account manager
Bengt Henriksen
Key account manager
Geir Arne Heggelund
Daglig leder
Katten
Head of people and culture
Ønsker du å bli en del av oss?
Living Clean tilbyr trygge rengjøringsjobber i Oslo og omegn. Ved å sende inn en søknad i dag, kan du jobbe med oss allerede neste uke!